Distribuție

În proiectele industriale compelxe, unul din factorii cheie de reușită este capabilitatea beneficiarului, de a achiziționa la timp echipamentele industriale necesare si piesele de schimb asociate acestora, în condiții optime de calitate și cost.

Acest lucru poate fi realizat doar dacă în prealabil, beneficiarul are pusă în practică o strategie de achiziții bine fundamentată și o echipa capabilă să o implementeze. Strategia de achiziții poate presupune la limita externalizarea achizițiilor către firme specializate care să garanteze obținerea unor câștiguri cuantificabile în fiecare an.

În contextul actual al pieței de echipamente și piese de schimb industriale, aflată la o cota de dinamism fără precedent, RUNNING PRODUCTS AND SERVICES S.R.L. își propune să-și utilizeze competențele umane interne și ultimele tehnologii informatice pentru a veni atât în sprijinul integratorilor, cât și al clienților finali, în scopul asigurării obiectivelor de performanță enunțate mai sus.

RUNNING PRODUCTS AND SERVICES S.R.L. oferă servicii profesionale în domeniul achiziției și livrării de echipamente industriale și piese de schimb.

Brandurile pentru care considerăm că avem prețuri excepționale sunt: PANASONIC, DICSA, TRALE, AIGNEP, FESTO, TURCK, BANNER, ESCHA, BOSCH-REXROTH, OMRON, KEYENCE, PEPPERL-FUCHS, HBC RADIOMATIC, SMC, SIEMENS, însă privim orice afacere ca pe o provocare. Sursele noasre de achiziție se întind pe întreg mapamondul și sunt îmbunătățite continuu urmare strategiei interne de achiziții și a efortului depus de personalul nostru. Avem deja relații de colaborare cu peste 600 de furnizori din care peste 60% sunt internaționali.

Clienții noștri - Distribuție

Clienții noștri sunt sursă de viață a afacerii noastre. Credem că integritatea în relațiile cu clienții este o condiție indiscutabilă pentru o relație de afaceri de succes. Ne place să credem că suntem o organizație extrem de eficientă, axată pe îndeplinirea obiectivelor clientului. Oferim clienților noștri soluții tehnologice de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a-i ajută să rezolve problemele critice. Ne preocupă îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor oferite și depășirea așteptărilor clienților. În relațiile noastre de afaceri, ne asigurăm întotdeauna, că putem oferi cu succes și în mod consecvent ceea ce promitem.
Ajutăm clienții să aibă acces la o piata globală
Reducem diversitatea și implicit costurile de fabricație

Modul de lucru

Cererile dumneavoastră de oferta sunt introduse în sistemul nostru informatic și vor fi confirmate în maxim 30 de minute de la primirea lor, urmând să finalizăm lansarea consultărilor către furnizorii noștri următoarele 2 ore.

Pentru noi NU EXISTĂ solicitare client fără răspus! Angajamentul nostru intern este de a răspunde oricărei solicitări în maxim 48 de ore de la dată recepției acesteia în sistemul nostru informatic. Pentru produsele care figurează deja în baza noastră de date, veți primi oferta în maxim 30 de minute. Ofertele noastre vor fi întotdeauna complete, clare și adaptate cerințelor dumneavoastră. Flexibilitatea este punctul nostru forțe, așa că vom fi dispuși întotdeuna să va înțelegem și să ne adaptăm constrângerilor dumneavoastră.

Comenzile dumneavoastră de cumpărare sunt prioritare pentru noi. Orice comandă de cumpărare va fi confirmată în maxim 30 de minute. Angajamentul respectării condițiilor comerciale înscrise în comandă este de 100%.

În scopul diminuării la maxim a termenului de livrare și reducerii costurilor totale, livrarea produselor este asigurată gratuit de către noi, indiferent de valoarea comenzii.

AVANTAJELE DE A LUCRA CU NOI

Apelând la serviciile de distribuție RPS aveți următoarele avantaje:
Prețuri Excepționale
Timp de Livrare Minim
Suport Tehnic de Calitate
Termene de Plata Personalizate
Garanție 12 Luni