Inginerie

Realizăm la cheie aplicații industriale complexe, în baza caietelor de sarcini tehnice primite de la beneficiari sau a studiilor de fezabilitate proprii întocmite în urmă vizitelor pe teren. Am realizat cu succes până în prezent ambalaje metalice specifice, mijloace de manutanța, echipamente de transfer automatizate, automatizări hidraulice și pneumatice, automatizări cu senzori și bariere de securitate, sisteme pick-to-light.

Misiunea noastră este de a ajută profesioniștii să își atingă obiectivele industriale.

Clienții noștri - Inginerie

Clienții noștri sunt sursă de viață a afacerii noastre. Credem că integritatea în relațiile cu clienții este o condiție indiscutabilă pentru o relație de afaceri de succes. Ne place să credem că suntem o organizație extrem de eficientă, axată pe îndeplinirea obiectivelor clientului. Oferim clienților noștri soluții tehnologice de cea mai înaltă calitate, concepute pentru a-i ajută să rezolve problemele critice. Ne preocupă îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor oferite și depășirea așteptărilor clienților. În relațiile noastre de afaceri, ne asigurăm întotdeauna, că putem oferi cu succes și în mod consecvent ceea ce promitem.
Oferim soluții la cheie
Reducem diversitatea și implicit costurile de fabricație

Modul de lucru

Cererile dumneavoastră de oferta sunt introduse în sistemul nostru informatic și vor fi confirmate în maxim 30 de minute de la primirea lor, urmând să solicitam in cele mai multe cazuri o vizită pe teren, necesară pentru intelegerii pe deplin a temei.

Pentru noi NU EXISTĂ solicitare client fără răspus! Angajamentul nostru intern este de a răspunde oricărei solicitări. In functie de complexitarea lucrărilor de realizat, termenul de răspuns poate varia intre 3 si 21 zile. Ofertele noastre vor fi întotdeauna complete, clare și adaptate cerințelor dumneavoastră. Flexibilitatea este punctul nostru forțe, așa că vom fi dispuși întotdeuna să va înțelegem și să ne adaptăm constrângerilor dumneavoastră.

Comenzile dumneavoastră de cumpărare sunt prioritare pentru noi. Orice comandă de cumpărare va fi confirmată în maxim 30 de minute. Angajamentul respectării condițiilor comerciale înscrise în comandă este de 100%.

În funcție de complexitatea lucrării, aceasta va parcurge obligatoriu următoarele etape: realizarea studiilor, livrarea materialelor, punerea în funcțiune, obținerea acordului de fabricație, constatarea obținerii performanțelor.

AVANTAJELE DE A LUCRA CU NOI

Apelând la serviciile de inginerie RPS aveți următoarele avantaje:
Prețuri Excepționale
Fiabilitate Ridicată
Suport Tehnic de Calitate
Termene de Plata Personalizate
Garanție 12 Luni