Aignep obtine conformitatea cu certificarea MOCA

O etapă nouă pentru Aignep: în septembrie am obținut conformitatea cu certificarea MOCA pentru 8 linii de produse diferite. Această realizare importantă a permis companiei să se diferențieze pe piețele de referință, subliniind încă o dată fiabilitatea sa ca marcă în sector.

Printre cele 8 linii de produse prezentate, seria 59000 este deja certificată NSF / ANSI 169 – DM 174/2004 certificată, iar seriiler 60000, 61000, 62000 sunt deja certificate NSF 169. Celelalte 4 linii de produse sunt 69000, 1000-CW, 13000-CWseries și accesoriile CW.

Toate aceste produse au fost testate recent pentru respectarea legislației europene. Certificarea MOCA este de fapt dedicată tuturor obiectelor și materialelor care intră în contact cu produsele alimentare și trebuie să fie în conformitate cu regulile Regulamentului (CE) nr. 1935/2004.

Pentru a face acest lucru, AIGNEP a folosit un organism extern de certificare. Această alegere provine din experiența consolidată a acesteia din urmă în domeniul certificării produselor și, mai ales, din posibilitatea de a face o comparație tehnică cu toate companiile ale căror produse sunt supuse reglementărilor MOCA. Un alt punct în favoare este parteneriatul său cu un laborator italian fiabil și competent, care se ocupă de investigarea calitativă a materialelor și produselor diferitelor companii.

Cele 8 linii de produse Aignep au fost supuse unui proces de analiză împărțit în mai multe etape, pentru a certifica relevanța lor la standard. O dublă analiză, pe fața documentarului și a materialelor utilizate, a condus la un audit în domeniu care ne-a permis să examinăm diferite aspecte ale realizării produselor, destinate a fi utilizate în domeniul produselor alimentare și a băuturilor.

Datorită acestui sprijin, am putut dovedi adoptarea corectă a practicilor de fabricație și respectarea cerințelor de siguranță ale liniilor examinate, deseori în strânsă legătură cu produsele alimentare, evitând orice modificare a acestora pentru a proteja sănătatea umană.

Prin câștigarea certificării MOCA, Aignep și-a demonstrat încă o dată fiabilitatea ca companie din sector. O companie care este întotdeauna atentă la inovație și la legislația europeană și care face din calitate calitatea sa.